Slovan zabojuje v Salzburgu o prvé body v Európskej lige

29.09.2011 Celý región

SALZBURG 29. septembra (WEBNOVINY) - Tréner slovenského futbalového majstra ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. zvolil pre štvrtkový duel jeho zverencov v skupinovej fáze Európskej ligy UEFA 2011/2012 proti domácemu tímu Red Bull Salzburg rozostavenie 4-2-2-2.

V bránke "belasých" bude útokom rakúskeho mužstva čeliť trochu prekvapujúco Lukáš Hroššo, pred ním sa nachádza obranné kvarteto v zložení Bagayoko, Dosoudil, Dobrotka, Had. Defenzívnu formáciu doplnia dvaja štítoví záložníci - Jiří Kladrubský a Karim Guédé.

O podporu jediného hrotových útočníkov kapitána Filipa Šeba a Miloša Lačného sa bude starať dvojica Erik Grendel a Marko Milinkovič.

Na lavičke hostí sú pripravení naskočiť do zápasu gólman Matúš Putnocký a hráči do poľa: Radoslav Augustín, Igor Žofčák, Lukáš Hartig, Peter Štepanovský, Kristián Kolčák a Ivo Táborský. Hlavným arbitrom duelu, ktorý sa v Salzburgu začne o 21.05 h, je Rumun Alexandru Dan Tudor.

Základné zostavy štvrtkového duelu Európskej ligy UEFA 2011/2012:
Red Bull Salzburg: Gustafsson - Schwegler, Pasanen, Sekagya, Ulmer - Schiemer - Zárate, Cziommer, Švento, Jantscher - Leonardo
Slovan Bratislava: Hroššo - Bagayoko, Dosoudil, Dobrotka, Had - Kladrubský, Guédé - Grendel, Milinkovič - Šebo, Lačný
 

Vyberte región